Λόγοι που οδήγησαν στη γερανός υδραυλική βαλβίδα έχει αποτέλεσμα κενό

Υδραυλική βαλβίδα γερανός είναι να ελέγχει τα σημαντικά μέρη του γερανού πίεση λειτουργίας, έτσι πρέπει να είμαστε καλή κατανόηση σχετικά με γερανό είναι υδραυλική βαλβίδα, μάθετε περισσότερα για την υδραυλική βαλβίδα του γερανού είναι σε θέση να παίξει ένα ρόλο στην ανακούφιση, να ενεργοποιήσετε την άριστη ποιότητα λειτουργίας γίνεται περισσότερο.

1, γερανός στο στόμιο του πιλοτικού βαλβίδα φραγμένο. Η τρύπα αποκλεισμένη, η πιλοτική βαλβίδα δεν ελέγχει, εξαγωγή πετρελαίου πίεση απόσβεσης τρύπα γεμάτο κυρίως μέσα από την κύρια βαλβίδα βαλβίδα κοιλότητα, κύρια καρούλι παρουσία άνοιξη, στην κάτω θέση, βαλβίδα έχει ανοίξει, η βαλβίδα έχει αποτέλεσμα κενό, εισαγωγής και εξαγωγής πίεση ανεβαίνει ή πέφτει.

2, το πετρέλαιο Σεντίνα αποστράγγισης. Μετά από το συνδεδεμένο αγωγό, τελεφερίκ πιλοτικό βαλβίδα δεν μπορεί να στραγγίξει, τις συνέπειες της δεν λειτουργεί για το πιλοτικό βαλβίδα στόμιο βύσμα, εισαγωγής και εξαγωγής πετρελαίου πίεση είναι να αυξηθεί ή να μειωθεί.

3, ετικέτα ιδιοκτήτες είχαν κολλήσει κάτω από τη βαλβίδα στην πλήρως ανοικτή θέση, θα προκαλέσει υδραυλικής βαλβίδας σε πίεση καταστάσεις.

4, μονόδρομες βαλβίδες στο γερανό βαλβίδα διαρροή σοβαρά, πίεση εισόδου στην έξοδο, έτσι ώστε το πετρέλαιο κολπίσκων και εξόδου πίεση αλλαγή.