Οδηγός επιλογής βαλβίδα υδραυλικού ελέγχου

Προδιαγραφή για υδραυλικό έλεγχο βαλβίδων, μέγιστη πίεση του συστήματος και με βάση την πραγματική ροή μέσω της βαλβίδας και θεωρώντας βαλβίδα ελέγχου, τη σταθερότητα και λιμάνι μέγεθος, διαστάσεις, εγκατάσταση, σύνδεση, λειτουργία, κ.λπ., επιλέξτε από τα δείγματα προϊόντων ή σε κατάλογο. Υποστηρίζει όλους τους τύπους υδραυλικό έλεγχο βαλβίδων στους συλλογισμούς υδραυλικό σύστημα είναι οι εξής:

1, η πραγματική ροή του υδραυλική βαλβίδα ελέγχου

Η πραγματική ροή της υδραυλικής βαλβίδας που συνδέεται με το κύκλωμα σειράς και παράλληλα: γύρω από το κύκλωμα σε σειρά και παράλληλη ροή ισούται με τη ροή του πετρελαίου και του πετρελαίου. Επιπλέον, για ενιαία ράβδο υδραυλικά κυλίνδρου σύστημα πρέπει να προσέξουν το έμβολο προς τα έξω και ανασυρθεί όταν η επιστροφή πετρελαίου ροής: το τσοκ χωρίς ράβδο πίσω στο λάδι και το εκτεταμένο δείκτης ροής επιστροφής πετρελαίου ράβδο, ίση με την αναλογία των δύο περιοχή.

2 πίεσης χαρακτηρισμός και ονομαστική ροή, υδραυλική βαλβίδα

Η βαλβίδα υδραυλικού ελέγχου σε πιέσεις και την ονομαστική ροή, πρέπει να κλείσετε αντί να χρησιμοποιήσετε πίεσης και ροής. Για συστήματα με απαιτήσεις υψηλής αξιοπιστίας, βαλβίδα πίεσης εκτίμηση θα πρέπει να είναι υψηλότερο από τις περισσότερες πιέσεις. Εάν η ονομαστική πίεση και η ροή είναι μικρότερη από την πίεση και ροή, που προκαλείται από υδραυλική σύσφιξης των βαλβίδων και υδραυλικών εξουσία και να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα του έργου. για αλληλουχία βαλβίδα και πίεση μειώνω τη βαλβίδα στο σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί τη ροή δεν πρέπει να πολύ μικρότερη από την ονομαστική ροή, αλλιώς δόνηση ή άλλα αστάθεια. Ροής βαλβίδα, πρέπει να δώσουν προσοχή στην ελάχιστη ροή.