Υδραυλική αντλία χειρός Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία από άλλα εργαλεία ή πειραματικές συσκευές

Η χειροκίνητη υδραυλική αντλία είναι ένα είδος υδραυλικής αντλίας, η λειτουργία της είναι η μηχανή ισχύος (όπως κινητήρες και κινητήρες εσωτερικής καύσης κ.λπ.) στη μηχανική ενέργεια της υγρής ενέργειας. Χειροκίνητη αντλία για υδραυλική αντλία δύο βαθμίδων του εμβόλου, η οποία ως υδραυλική πηγή ενέργειας, εκτός από εργαλεία στήριξης με σπασμένα, αλλά και με διάφορα άλλα εργαλεία ή πειραματικές συσκευές που υποστηρίζουν τη χρήση.

Το έκκεντρο οδηγείται από τον κινητήρα. Καθώς το έκκεντρο ωθεί το έμβολο προς τα άνω, το έμβολο και ο κύλινδρος σχηματίζουν μειωμένο όγκο σφραγίσεως και το έλαιο εξωθείται από τον σφραγισμένο όγκο και εκκενώνεται μέσω της βαλβίδας αντεπιστροφής στην επιθυμητή θέση. Όταν το έκκεντρο περιστρέφεται στο κατώτερο τμήμα της καμπύλης, το ελατήριο ωθεί το έμβολο προς τα κάτω για να σχηματίσει ένα ορισμένο βαθμό κενού και το λάδι στη δεξαμενή εισέρχεται στον σφραγισμένο όγκο υπό ατμοσφαιρική πίεση. Cam έτσι ώστε το έμβολο να ανυψώνεται συνεχώς, ο σφραγισμένος όγκος περιορίζεται περιοδικά και αυξάνεται, η αντλία θα συνεχίσει να πετρέλαιο και λάδι.

Χαρακτηριστικά

1 .. δύο και δύο τμήματα υψηλής και χαμηλής πίεσης της ταχύτητας λαδιού. η πίεση μπορεί να διατηρηθεί στη μέση για να σταματήσει, ο εσωτερικός σχεδιασμός της υψηλής πίεσης βαλβίδα προστασίας ασφαλείας.

2. Χειροκίνητη λειτουργία, κατάλληλη για εφαρμογή. Την ίδια στιγμή μπορεί να εγκατασταθεί πίνακας πίεσης.

Περιοχή εφαρμογής χειροκίνητης υδραυλικής αντλίας

Ισχύει για την ηλεκτρική ενέργεια, τις κατασκευές και άλλες βιομηχανίες στη λειτουργία του χώρου.

Τιμή χειροκίνητης υδραυλικής αντλίας

Υπάρχουν δύο είδη εγχώριων και ξένων. Η εγχώρια τιμή των εκατοντάδων φθηνών, χιλιάδων. Οι φτηνότερες ξένες είναι χιλιάδες δολάρια.