Περιγραφή της αντλίας υδραυλικής αντλίας χειρός

Η χειροκίνητη υδραυλική αντλία είναι ένα είδος υδραυλικής αντλίας, η λειτουργία της είναι η μηχανή ισχύος (όπως κινητήρες και κινητήρες εσωτερικής καύσης κ.λπ.) στη μηχανική ενέργεια της υγρής ενέργειας. Περιγραφή λειτουργίας της χειροκίνητης υδραυλικής αντλίας:

Πρώτον, ο σχεδιασμός της αντλίας έχει υψηλό, χαμηλής πίεσης δύο σταδίων λαδιού γρήγορα, ακόμη και χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, η λειτουργία είναι επίσης βολικό.

Δεύτερον, οποιαδήποτε πίεση εργασίας, λειτουργία και ηλεκτρικό το ίδιο.

Τρίτον, η πίεση μπορεί να διατηρηθεί στη μέση για να σταματήσει, ο εσωτερικός σχεδιασμός της υψηλής πίεσης υδραυλική βαλβίδα προστασίας ασφαλείας.

Τέταρτον, το κάτω μέρος της υδραυλικής αντλίας για το ευρύ σταθερό πλαίσιο μπορεί να αυξήσει τη σταθερότητα της λειτουργίας κατά τη λειτουργία.

Πέμπτον, η σωλήνωση μπορεί να αγοραστεί περισσότερο, με γρήγορο σύνδεσμο, μπορεί να εγκατασταθεί manometer (προαιρετικό)

Έξι, εξαρτήματα σωληνώσεων με δόντια PT3 / 8 ".

Συντήρηση και συντήρηση χειροκίνητων υδραυλικών αντλιών

Πρώτον, τα μέρη της αντλίας συχνά κρατούν καθαρά, η βαλβίδα και το έμβολο γύρω από τη σκόνη δεν πρέπει να υπάρχουν.

Δεύτερον, αυστηρή συμμόρφωση με τις προφυλάξεις ασφαλείας.

Τρίτον, η χρήση νερού ή χάλυβα απαγορεύεται αυστηρά διαβρωτικά μέσα.

Τέταρτον, η χρήση πρέπει να είναι ήπια, χωρίς σύγκρουση φαινόμενο. Πιέστε τη ράβδο για να σφίξετε, ώστε να μην καταστραφεί το νήμα.

Πέμπτον, η χρήση μη βαμμένης επιφάνειας πρέπει να επικαλυφθεί με ένα στρώμα βιομηχανικού ελαίου βαζελίνης για την πρόληψη της σκουριάς.

Έξι, όταν δεν είναι στο ξύλινο κουτί, στο ξηρό, τη θερμοκρασία κατάλληλη για το δωμάτιο για την αποθήκευση δύο.

Επτά, ο χρήστης που ταιριάζει με το εργοστάσιο σωλήνα υψηλής πίεσης, έχει ονομαστική πίεση 1,25 φορές τη δοκιμή πίεσης. Μακροχρόνια χρήση, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε τακτικούς ελέγχους, ένα εξάμηνο για να ελέγξετε. Πρέπει να αντικατασταθεί ο έλεγχος πίεσης, η εμφάνιση διαρροών, η προεξοχή ή οι συνθήκες εκτόξευσης. Χρησιμοποιήστε το, πρέπει να αποφύγετε αιχμηρές καμπύλες και όχι πολύ κοντά από τον εύκαμπτο σωλήνα για να αποτρέψετε το ρίξιμο των ανθρώπων.