Ανάλυση και τα αντίμετρα της αποτυχίας υδραυλική βαλβίδα

Είναι περισσότεροι χρησιμοποιείται σε υδραυλικό σύστημα υδραυλική βαλβίδα στοιχείων, η λειτουργία του είναι να ελέγχουν την κατεύθυνση της ροής του υγρού, πίεση, ροή, κατεύθυνση ώσπου να την υλοποίηση των συνιστωσών που απαιτούνται για δύναμη, δύναμη (ή ροπής), ταχύτητα, έτσι ώστε η ολόκληρη εργασία υδραυλικών συστημάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Έτσι, όταν η υδραυλική βαλβίδα όταν υπάρχει μια αποτυχία, σταθερότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία του υδραυλικού συστήματος έχει μεγάλο αντίκτυπο, και ακόμη και να προκαλέσει το σύστημά σας να μην λειτουργεί.

Φθορά

Υδραυλική βαλβίδα πυρήνα, και βαλβίδα σύνολα, και το σώμα της βαλβίδας, μηχανικά μέρη του κινήματος Αναπληρωτής μεταξύ, χρησιμοποιώντας Shi που συνεχώς παράγεται τριβής, κάνει μερικά τμήματα μέγεθος σχήματος και επιφανειακά σημειώθηκαν αλλαγές και αποτυχία.; Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αντιστρέφοντας βαλβίδα πυρήνα φθορά ή παραμόρφωσης, θα θα καθιστά βαλβίδα μέσα ανακούφιση και αποδοτικότητα μειώθηκε, και βρώμικο πραγματικά εύκολο σε εκκαθάριση ή παραμόρφωσης στο, να κάνει πυρήνων βαλβίδων που παράγονται κάρτα μηχανική αντίσταση φαινόμενο. Εάν την εκκαθάριση βαλβίδων πυρήνα και βαλβίδα τρύπα είναι πολύ μεγάλο, δημιουργεί ένα σοκ της πίεσης. Τη μείωση της φθοράς πιλοτικό βαλβίδα βαλβίδα πίεσης θα κάνει τη βαλβίδα δουλειά αστάθεια ή ακόμα και κύμα. Πιλοτικό κώνου βαλβίδα βαλβίδα εκτόνωσης (ή πιλοτικά βαλβίδα μπάλα χειρισμού) λόγω φθοράς και σφράγιση δεν είναι αυστηρή, κανονική τάση. Βαλβίδα αντεπιστροφής βαλβίδα γκαζιού μονής κατεύθυνσης (ταχύτητα ελέγχου) μέρη φθαρμένα, σφραγίδα, μέρος του λαδιού θα εκροή μέσω της βαλβίδας ελέγχου, θα επηρεάσει την ταχύτητα ευαισθησία.

Κόπωση

Εργάζεστε σε μια μακροπρόθεσμη φορτίο, υδραυλική βαλβίδα άνοιξη άνοιξη λόγω κόπωσης σε μαλακό, μήκος άνοιξη, ή ένα ολόκληρο διάλειμμα πυρήνων βαλβίδων, βαλβίδα καθίσματος που προκύπτουν από την κόπωση, πυρόλυση, ξεφλούδισμα ή άλλες βλάβες. Αυτά ενδέχεται να ακυρώσει τη βαλβίδα. Υπερχείλιση βαλβίδα στην κύρια βαλβίδα φραγής ή πιλότος βαλβίδα άνοιξη κόπωση ή σπασμένα θα κάνει το σύστημα πίεσης δεν πληροί τις απαιτήσεις. Βαλβίδα άνοιξη πάρα πολύ μαλακό, ή λίγα λόγια, θα επηρεάσει την θέση εργασίας του πυρήνα βαλβίδα και η κανονική επαναφορά, το σύστημα δεν λειτουργεί.