Υδραυλική ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

Υδραυλική ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα Υδραυλική ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή υδραυλική ηλεκτροβαλβίδα χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα από το εργοστάσιο μας.

Υδραυλικής βαλβίδας χρησιμοποιείται για βιομηχανικός εξοπλισμός, που συμμορφώνεται προς το σύλλογο Εθνική υδροδυναμικών εν ολίγοις όνομα του NFPA D03, D05 σειρά πρότυπο βαλβίδα τοποθέτησης μοτίβο, που ταιριάζουν με το πρότυπο NFPA D03, D05 βαλβίδα subplate ή πολλαπλή τοποθέτηση. Η βαλβίδα σωληνοειδών υδραυλική επίσης ονομάζεται 4WE, βαλβίδα 3 θέση 4way και συνήθως χρησιμοποιείται να επεκτείνουν είτε να αποσύρουν Υδραυλικοί κύλινδροι με διπλή δράση, ή για να ελέγχουν την περιστροφή του υδραυλικού κινητήρα.

Τη μπομπίνα της υδραυλικής βαλβίδας είναι άνοιξη στο κέντρο που θα παραμείνουν στην αρχική του θέση σε όλες τις θύρες αποκλεισμένων θέση ενώ το καρούλι βαλβίδας ενεργοποιημένο ώθηση από ηλεκτρικό σωληνοειδές σε μία από δύο θέσεις για να επιτευχθεί η δράση της επέκτασης ή να εξαγάγετε τα υδραυλικά κυλίνδρου, το καρούλι βαλβίδας επιστρέφει στην κεντρική του θέση μόλις είναι κλειστή η δύναμη.

Finotek υδραυλικές ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ είναι γρήγορη απάντηση στην ενιαία από τη σωληνοειδή και αξιόπιστη κατά την εναλλαγή της μπομπίνας υπό υδραυλική πίεση, ειδικά με ήσυχη θορύβου σε λειτουργία. Χρησιμοποιώντας την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, μας Υδραυλικών ηλεκτροβαλβίδα είναι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα εμπορικά σήματα και όλα στην πομπίνα είναι εναλλάξιμα.

Προδιαγραφές της υδραυλικής βαλβίδας:

Ισχύς: από υδραυλικού λαδιού

Μάρκα: Finotek ή OEM

Max. Λειτουργία Pressure(T): 21Mpa

Max. Λειτουργίας Pressure(P,A,B): 31.5Mpa

Max. Ποσοστό ροής: 60L/min.

Θερμοκρασία μέσου: -30 σε + 80 (° C) για NBR δακτύλιοι

Τάση λειτουργίας: C:12V, 24V? AC:110V, 220V

Ανοχή τάσης: + 10% -15%

Συχνότητα μεταγωγής: DC:15000Times / h? AC:7200Times / h

Μέσο του πετρελαίου: ορυκτέλαιο σύμφωνα με DIN51 524, VDMA 24 568 ή κραμβέλαιο, ιξώδες 10 – 400 CST

Συνιστώμενη μέσης διηθητικής: ISO 4406 Standard, καθαριότητα τάξη: 20/18/15


Εξεταστική