Μονάδα υδραυλικής ισχύος DSS

Μονάδα υδραυλικής ισχύος DSS
Λεπτομέρειες προϊόντος

Μονάδα υδραυλικής ισχύος DSS, διπλό στάδιο αντλία με διπλό κύκλωμα και υδραυλική χειροκίνητη βαλβίδα χειρισμού, το κατευθυντικό βαλβίδα μη αυτόματη λειτουργία διατίθεται με "O" τύπου, «M» τύπου, τύπου "U". Χαμηλά πίεσης, υψηλής και χαμηλής αντλία την ίδια προμήθεια χρόνου πίεσης, μπορεί να πάρετε μια ροή μεγάλη παραγωγή, υψηλής πίεσης, χαμηλά πίεση αντλίας πετρελαίου βαλβίδα αυτόματα εκφορτώνονται ελέγχου, μπορεί να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας του κινητήρα, μείωση του πυρετού του πετρελαίου.

Την απόδοση της μονάδας υδραυλικής ισχύος DSS είναι διαθέσιμη για λειτουργία υψηλής πίεσης και της πίεσης αλλάζει. Με βάση το αργό πετρέλαιο, μπορεί να αυξήσει την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, πίεση ηλεκτρονόμος, Υδραυλικό κλείδωμα και άλλα υδραυλικά συστατικά για τον έλεγχο του συστήματος.

Μονάδα υδραυλικής ισχύος DSS είναι είναι σε θέση να αυξήσει την πίεση για δοκιμή πίεσης, εξοπλισμένη με κύλινδρο πετρελαίου και ο εξοπλισμός μπορεί να πραγματοποιήσει το βάρος, ανύψωσης, κάμψη και ίσιωμα, τέντωμα, punching, καθηλωτική, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση λειτουργία κλπ. Η αντλία ηλεκτρικά πετρελαίου χρησιμοποιείται ευρέως στην οικοδόμηση, στον τομέα του πετρελαίου, μεγάλες εγκαταστάσεις χάλυβα, μηχανικών και ηλεκτρικών, χημικών, Αεροπορίας, μεταλλουργία, μηχανημάτων, σιδηροδρόμων, χαρτί, λιμάνι, δύναμη και άλλα πεδία.

Τροφοδοτικό Υδραυλική μονάδα DSS λειτουργία σύμβολο:Μονάδα υδραυλικής ισχύος DSS:

Max. Υψηλή πίεση: Max. Από 0 έως 80mpa

Max. Χαμηλή πίεση: από 0 έως 12mpa

Ταχύτητα ροής:
Για ταχύτητα ροής υψηλής πίεσης: 0.8 L-15 L/Min
Για χαμηλή πίεση ροή ποσοστό: 6L/Min-46L/Min

Ισχύς κινητήρα: 1.5kw-15kw

Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου: 35L - 170L

Συνολικό μέγεθος (L * W * H): το παρακάτω διάγραμμα τεχνική Δείτε περισσότερα

Εξεταστική