Πολλαπλή υδραυλική βαλβίδα

Πολλαπλή υδραυλική βαλβίδα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα Υδραυλική βαλβίδα πολλαπλή κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή πολλαπλή υδραυλική βαλβίδα χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα από το εργοστάσιο μας.

Υδραυλική βαλβίδα πολλαπλή χρησιμοποιείται για να είναι μια πολλαπλή με ολοκληρωμένο σύστημα, που τοποθετημένος αρκετές υδραυλικές βαλβίδες ή τα ενεργοποιητές να επιτύχει κάποια ορισμένη απαίτηση δράση. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες για πολλαπλή υδραυλική βαλβίδα όπως εκφόρτωσης Πολλαπλότητες υδραυλική βαλβίδα πίεσης, υδραυλική πίεση τηλεχειριστήρια υδραυλική Πολλαπλότητες, υδραυλική αντλία άμεσα συναρμολογούμενους πολλαπλή μπλοκ για την ανακούφιση από την πίεση, ή κάποια άλλη τυπική ή προσαρμοσμένη σχεδίαση πολλαπλή λειτουργία διαθέσιμη.

Υδραυλική βαλβίδα πολλαπλή κατασκευάζονται από Finotek είναι μικρό και επίδραση σχεδιασμού για να αποθηκεύσετε το χώρο σε υδραυλικό σύστημα, η πολλαπλή μας βελτιώνει υδραυλικής μάνικας δρομολόγησης και σε μεγάλο βαθμό μειώνει τον αριθμό των υδραυλικών ζευγάρι ή βιδωτοί σύνδεσμοι και μειωθεί η πιθανότητα διαρροής υδραυλικού.

Προδιαγραφές της πολλαπλής υδραυλική βαλβίδα:

Max. πίεση λειτουργίας: Υδραυλική πολυπληθείς σε υλικά από αλουμίνιο για υδραυλική πίεση του 21Mpa(210bar), υδραυλική πολλαπλή χάλυβα ή χυτοσίδηρο υλικά για υδραυλική πίεση 350Mpa(350bar) ή περισσότερο

Φορητότητα θέση: πλευρά ή το κάτω μέρος

Με σπείρωμα διαθέσιμα: ΣΑΕ, ΣΠΕΙΡΩΜΑ EPDM, MPT ή ΜΕΤΡΙΚΌ

Max. ποσοστό ροής: από 0 έως 1000ml/min.

Υδραυλική βαλβίδα διαθέσιμα: Υδραυλικές βαλβίδες αρθρωτή και κασέτας υδραυλικών βαλβίδων

ΒΑΛΒΙΔΑ θερμοκρασία εργασίας:-22 ° F έως 250 ° F (-30 ° C έως + 120 ° C)

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Εύρος τάσης: ανοχή τάσης από 110% 90%.

Μέσο: Με βάση τα ορυκτά υγρά καλύτερα


Εξεταστική