Υδραυλική πολλαπλή

Υδραυλική πολλαπλή
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα Υδραυλική πολλαπλή κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή υδραυλική πολλαπλή χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα από το εργοστάσιο μας.

Υδραυλική πολλαπλή παράγεται από αλουμίνιο ή χάλυβα υλικά για υδραυλικό σύστημα υγρό, που συνήθως χρησιμοποιείται για την ρύθμιση των υδραυλικών ροής ρευστού μεταξύ υδραυλικών αντλιών και υδραυλικών κυλίνδρων ή άλλη υδραυλική συσκευή στο υδραυλικό σύστημα. Υπάρχουν πολλά κανάλια μέσα στην υδραυλική πολλαπλή για τον έλεγχο της υδραυλικής πίεσης, το ρυθμό ροής μεταξύ υδραυλική συσκευή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σχεδιασμού των υδραυλικών αντλιών και βαλβίδων.

Finotek υδραυλικές πολλαπλή είναι διαθέσιμο με ή χωρίς βαλβίδα, να εδραιώσει και να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία υδραυλικό έλεγχο του κάθε ενεργοποιητές, οι πρώτες ύλες κατασκευάζεται συχνά σε αλουμίνιο ή χάλυβα για διαφορετικές υδραυλική πίεση απαίτηση.

Προδιαγραφές από υδραυλική πολλαπλή:

Max. πίεση λειτουργίας: Υδραυλική πολυπληθείς σε υλικά από αλουμίνιο για Υδραυλικοί 21Mpa(210bar), υδραυλικά πολλαπλή χάλυβα ή χυτοσίδηρο υλικά για υδραυλική πίεση 350Mpa(350bar) ή περισσότερο
Max. ποσοστό ροής: από 0 έως 800ml/min.
Βαλβίδα διαθέσιμα: για υδραυλική βαλβίδα, υδραυλικά κασέτα vavle
ΒΑΛΒΙΔΑ θερμοκρασία εργασίας:-22 ° F έως 250 ° F (-30 ° C έως + 120 ° C)
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Εύρος τάσης: ανοχή τάσης από 110% 90%.
Μέσο: Με βάση τα ορυκτά υγρά καλύτερα

Εξεταστική