Υδραυλική πολλαπλή μπλοκ

Υδραυλική πολλαπλή μπλοκ
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Κίνα Υδραυλική πολλαπλή μπλοκ και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή υδραυλική πολλαπλή τετράγωνα χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα από το εργοστάσιο μας.

Υδραυλική πολλαπλή μπλοκ είναι διαθέσιμη για υδραυλικό έλεγχο βαλβίδων με δύο επιλογή τοποθέτησης: modular τοποθέτησης βαλβίδες και κρουνοί βίδα με σπείρωμα σύνδεση το μέγεθος από 3 mm σε 75mm σε αλουμίνιο, χάλυβα ή όλκιμο χυτοσίδηρο. Ένα υδραυλικό πολλαπλή μπλοκ, το οποίο θα είναι σε θέση να παρέχει έλεγχο πολλαπλών λειτουργία από τη σύνδεσή του καναλιού, στόμιο, υδραυλική βύσματα διατάξεις.

Finotek υδραυλικές πολλαπλή μπλοκ με σκλήρυνση που ελέγχει λειτουργίες θα επιτευχθεί η πολλών χρήσεων απαίτηση με αρθρωτή ή τοποθετηθεί κασέτα βαλβίδες, εύκολα αντικατάστασης βαλβίδας, ή μέλλον βαλβίδα αναβαθμισμένο, και πολύ βολική συντήρηση στο εργασιακό περιβάλλον.

Προδιαγραφές των υδραυλικών πολλαπλή μπλοκ:

Max. πίεση λειτουργίας: Υδραυλική πολυπληθείς σε υλικά από αλουμίνιο για υδραυλική πίεση του 21Mpa(210bar), υδραυλική πολλαπλή χάλυβα ή χυτοσίδηρο υλικά για υδραυλική πίεση 350Mpa(350bar) ή περισσότερο

Φορητότητα θέση: πλευρά ή το κάτω μέρος

Με σπείρωμα διαθέσιμα: ΣΑΕ, ΣΠΕΙΡΩΜΑ EPDM, MPT ή ΜΕΤΡΙΚΌ

Max. ποσοστό ροής: από 0 έως 1000ml/min.

Υδραυλική βαλβίδα διαθέσιμα: Υδραυλικές βαλβίδες αρθρωτή και κασέτας υδραυλικών βαλβίδων

ΒΑΛΒΙΔΑ θερμοκρασία εργασίας:-22 ° F έως 250 ° F (-30 ° C έως + 120 ° C)

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Εύρος τάσης: ανοχή τάσης από 110% 90%.

Μέσο: Με βάση τα ορυκτά υγρά καλύτερα


Εξεταστική