Χειροκίνητη υδραυλική αντλία

Χειροκίνητη υδραυλική αντλία
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα χειροκίνητη υδραυλική αντλία κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή χειροκίνητη υδραυλική αντλία χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα από το εργοστάσιο μας.

Χειροκίνητη υδραυλική αντλία συνήθως τοποθετείται στις δεξαμενές αντλία για να ολοκληρώσετε το συγκρότημα υδραυλικής ισχύος, αυτό το ύφος του χειροκίνητη υδραυλική αντλία μονάδα ισχύος ευέλικτο, για μια ενιαία αποφασίζοντας Υδραυλικοί κύλινδροι τοποθετείται με ΦΛΑΝΤΖΩΤΗ σε με ασφάλεια. Finotek χειροκίνητη υδραυλική αντλία προσφέρει ακρίβεια στην κατασκευή, αξιόπιστη για ως επί το πλείστον ευρεία γκάμα υδραυλικού εξοπλισμού, η αντλία είναι διαθέσιμα για ανεξάρτητη χρήση στην παράδοση ανύψωση, ή ως αντίγραφο ασφαλείας υδραυλική ισχύς πηγές σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Finotek χειροκίνητη υδραυλική αντλία μπορεί να χειριστεί πάνω-κάτω με το μοχλό λειτουργίας, συνεχής απόδοση πίεσης λαδιού. Η αντλία παρέχει στους χρήστες με μια πολύ απλή και εύκολη εγκατάσταση, διαφορετικές κατευθύνσεις μπορεί πολλαπλών θυρών πίεσης πετρελαίου εξόδου για το χρήστη να παράσχει μια άνετη σύνδεση σωλήνωση επιθυμητή επιλογή. Ρυθμιστεί με εκφόρτωση βαλβίδες επιτρέπουν στο χρήστη να εύκολα τον έλεγχο του ενεργοποιητή. Την διπλή δομή λειτουργεί αποτελεσματικά τη μείωση της λειτουργίας δύναμης από το μοχλό λειτουργίας, η χειροκίνητη υδραυλική αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εναλλακτική πηγή τροφοδοσίας και το υδραυλικό-ηλεκτρικό σύστημα στο οποίο ο συνδυασμός των διαφόρων υδραυλικών συστημάτων, εύκολη συντήρηση, υψηλή αξιοπιστία.

Προδιαγραφές της χειροκίνητη υδραυλική αντλία:

Ισχύς: από υδραυλικού λαδιού

Μάρκα: Finotek ή OEM

Max. Πίεση λειτουργίας: 28Mpa, 280bar

Ροή (ανά κύκλο εγκεφαλικό επεισόδιο): 25, 45, 65cc / ανά διαδρομή εμβόλου, και προαιρετικά

Θερμοκρασία μέσου: -30 σε + 80 (° C) για NBR δακτύλιοι

Συνιστώμενη μέσης διηθητικής: ISO 4406 Standard, καθαριότητα τάξη: 20/18/15


Εξεταστική