Υδραυλική αντλία χεριού

Υδραυλική αντλία χεριού
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους χέρι Κίνα Υδραυλική αντλία κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς να αγοράσουν ή χονδρική πώληση χύμα προσαρμοσμένη χέρι υδραυλικές αντλίες από το εργοστάσιο μας.

Χέρι χαρακτηριστικά υδραυλική αντλία υψηλής πίεσης υδραυλικό, γρήγορη δημιουργία πίεση με φορητότητα και χέρι εύκολα αντλίας λειτουργεί. Υπάρχουν πολλοί ποικιλία από εγκεφαλικό επεισόδιο το χέρι υδραυλική αντλία το καθιστά εύκολο να βρουν την πιο αποτελεσματική δύναμη για μικρό υδραυλική ισχύς συστήματος. Ο σχεδιασμός του υδραυλική αντλία χεριού είναι για συμπαγή Υδραυλική μονάδα ισχύος να προσφέρουν Αρχική δύναμη για ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, αλλά δύναμής χωρητικότητα μεγάλων υδραυλικών ροής παρέχει ένα ευρύ των υδραυλικών κυλίνδρων και εργαλεία.

Finotek χέρι υδραυλική αντλία σειράς είναι χέρι που κινούνται και εύκολα να επιστρέψετε ανταπόδοση, για τη δημιουργία υψηλής πίεσης στο κλειστό υδραυλικό σύστημα, ενώ παρέχεται χωρίς παροχή ρεύματος. Η πίεση θα αυξηθεί ενώ λαβή η άντλησης κάνει περιοχή αναλογία μεταξύ το χέρι μεγάλης διαμέτρου γνώμονα εμβόλων συνδέονται απευθείας στην μικρότερη διάμετρο υγρό εμβόλων. Αυτός ο τύπος υδραυλική αντλία χεριού είναι συνημμένη με σταθερή βάση για να κρατήσει την σταθερή θέση.

Προδιαγραφές της υδραυλική αντλία χεριού:

Ισχύς: από υδραυλικού λαδιού

Μάρκα: Finotek ή OEM

Max. Πίεση λειτουργίας: 21Mpa

Ροή (ανά κύκλο εγκεφαλικό επεισόδιο): 4-18cc/ανά εγκεφαλικό επεισόδιο, ή προαιρετικό

Θέση εγκατάστασης: σύνδεση, με στέρεη βάση για σταθερή θέση με σπείρωμα

Κασέτα χέρι αντλία κοιλότητα: μέγεθος 10-2

Θερμοκρασία μέσου: -30 σε + 80 (° C) για NBR δακτύλιοι

Συνιστώμενη μέσης διηθητικής: ISO 4406 Standard, καθαριότητα τάξη: 20/18/15


Εξεταστική