Μπλοκ βαλβίδων σωληνοειδών

Μπλοκ βαλβίδων σωληνοειδών
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους μπλοκ βαλβίδων σωληνοειδών Κίνα κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ μπλοκ από το εργοστάσιο μας.

Μπλοκ βαλβίδων σωληνοειδών είναι σχεδιασμό και κατασκευάζονται για τοποθετείται με υδραυλική σωληνοειδές βαλβίδα, η οποία είναι προαιρετική για βαλβίδα τμηματικής κατασκευής ή κασέτα, βίδα-in σπείρωμα βαλβίδα. Μπλοκ βαλβίδων σωληνοειδών είναι κατασκευασμένα από χάλυβα ή αλουμίνιο πλάκες ή ράβδους ή όλκιμος χυτοσίδηρος, το μπλοκ είναι τρυπάνι δεδομένου ότι το σχέδιο σχεδιαστεί για να παρέχουν πορείες κυκλωμάτων και ροή του καναλιού, στην οποία η βαλβίδα σωληνοειδών θα μπορούν να είναι μέρη, όπως είναι επιθυμητό, κάποια αμηχανία επεξεργασίας ότι τα χωρία διάτρητοι πρέπει να είναι ευθεία, επομένως, κάποιες τρύπες βοηθητικού πρέπει να γίνει ως ανά λειτουργία.

Finotek ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ μπλοκ ορίστε την αρθρωτή vavle subplate τοποθέτηση, από την βαλβίδα 1 τεμαχίου για περισσότερα από 10 ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες διαθέσιμα, επίσης η βαλβίδα Υδραυλική φυσίγγιο είναι διαθέσιμη για τη διάτρηση των κοιλοτήτων βασικό ή προσαρμοσμένο στην στην επιφάνεια του μπλοκ. Όλα Finotek ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ μπλοκ είναι λεπτή επεξεργασία επιφάνειας και ακρίβεια στην κατασκευή.

Προδιαγραφές του ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ μπλοκ:

Ισχύς: από υδραυλικού λαδιού

Μάρκα: Finotek ή OEM

Max. πίεση λειτουργίας: μπλοκ υδραυλική βαλβίδα αλουμινίου αλουμινίου με 21Mpa(210bar), υδραυλική πολυπληθείς σε χάλυβα, 350Mpa(350bar) ή νεότερη έκδοση

Max. ποσοστό ροής: από 0 έως 1200ml/min.

Βαλβίδα διαθέσιμα: modular υδραυλική ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ, σύνδεση σπειρώματος κασέτας υδραυλικών ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ vavle, άλλα subplate βαλβίδα

Θερμοκρασία μέσου: -30 σε + 80 (° C) για NBR δακτύλιοι

Συνιστώμενη μέσης διηθητικής: ISO 4406 Standard, καθαριότητα τάξη: 20/18/15


Εξεταστική