Υδραυλική μπλοκ

Υδραυλική μπλοκ
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Κίνα Υδραυλική μπλοκ και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή χονδρικής χύμα Προσαρμοσμένη υδραυλικά κυλίνδρου μπλοκ από το εργοστάσιο μας.

Υδραυλική μπλοκ είναι βαλβίδα μπλοκ για να ταιριάζει subplate-mounted, βαλβίδα ή κασέτα στυλ υδραυλικές βαλβίδες. Υδραυλική μπλοκ με διαφορετικές θύρες και τρύπες είναι ως επί το πλείστον διαθέσιμα για κάθε είδους βαλβίδες και subplate. Το μονο υδραυλική μπλοκ σχεδίασης θα είναι σε θέση να εγκαταστήσετε όλα τα χωρία και υδραυλική βαλβίδα στο του αναπόσπαστο σύστημα, που υποστηρίζει μία ή περισσότερες από δέκα βαλβίδες για να τοποθετηθεί στο ή στα, κάθε μπλοκ υδραυλικών είναι επίσης να είναι διαθέσιμο για να συνδεθεί έτσι άλλη και να σε παρόμοιο σχήμα που να συνθέτουν ένα πλήρες υδραυλικό σύστημα.

Finotek σχέδια και κατασκευή υδραυλικών μπλοκ με τη βοήθεια της τεχνολογίας CNC, εξοικονομώντας χρόνο και μεταποίηση κόστος, το οποίο θα βοηθήσει τους πελάτες μας είναι πολύ ανταγωνιστικές για την υποστήριξη τους υπηρεσίας στην υδραυλική αγορά. Για κάθε βασικό ή προσαρμοσμένο μπλοκ υδραυλικών, παρακαλώ συμβουλευτείτε μας για σας ανταγωνιστική υδραυλικά συγκροτήματα.

Προδιαγραφές των υδραυλικών μπλοκ:

Ισχύς: από υδραυλικού λαδιού

Μάρκα: Finotek ή OEM

Max. πίεση λειτουργίας: μπλοκ υδραυλική βαλβίδα αλουμινίου αλουμινίου με 21Mpa(210bar), υδραυλική πολυπληθείς σε χάλυβα, 350Mpa(350bar) ή νεότερη έκδοση

Max. ποσοστό ροής: από 0 έως 1200ml/min.

Βαλβίδα διαθέσιμα: modular υδραυλική ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ, σύνδεση σπειρώματος κασέτας υδραυλικών ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ vavle, άλλα subplate βαλβίδα

Θερμοκρασία μέσου: -30 σε + 80 (° C) για NBR δακτύλιοι

Συνιστώμενη μέσης διηθητικής: ISO 4406 Standard, καθαριότητα τάξη: 20/18/15


Εξεταστική