Οι συλλέκτες Κίνα κατασκευαστής OEM υδραυλική βαλβίδα μπλοκ

Οι συλλέκτες Κίνα κατασκευαστής OEM υδραυλική βαλβίδα μπλοκ
Λεπτομέρειες προϊόντος


Finotek είναι anISO9001 πιστοποιημένη εταιρεία είναι επίσης μια αξιόπιστη μονάδα στην ποιότητα του προϊόντος που εγκρίθηκε από το Προεδρείο τεχνική επίβλεψη. Finotek powerequipped με προηγμένες CNC εργαλειομηχανές και επαγγελματίες τεχνικούς, μπορεί να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να παράγει υδραυλικά εξαρτήματα ελέγχου και πλήρη σύνολα αξεσουάρ allby ίδια.
Finotek καλής ποιότητας προϊόντα που πωλούνται όλα γύρω από την Κίνα και επεκτείνεται σε Ευρώπη, ΗΠΑ, μέσος-ανατολικά και νοτιο-ανατολική Ασία.
Finotekproducts με καλής ποιότητας επεκτάθηκε όχι μόνο σε ολόκληρη την Κίνα, αλλά επίσης η απήχησή τους σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Mid Ανατολή και νοτιοανατολικά Aisa.Finotek είναι πρόθυμοι να δημιουργεί ανθηρό μέλλον με φίλους σε όλο τον κόσμο.

Η υδραυλική βαλβίδα μπλοκ χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την πίεση, τον όγκο και τη κατεύθυνση. Αυτό είναι μοναδικά σχεδιασμένο με καλή ποιότητα και απόδοση. Μπορούμε να παράγουμε διάφορα είδη οχημάτων υδραυλική μπλοκ; Έχουμε προωθήσει CNC άλεσμα μηχάνημα, μηχανικές κατεργασίες κέντρο και εξειδικευμένου σχεδιασμού, κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου ομάδες.

Βασικές προδιαγραφές:
Υλικό: Κράμα σιδήρου ή αργιλίου
Δεχόμαστε προσαρμοσμένο σχέδιο ή τα δείγματά της.


Παραγωγική διαδικασία:
Κατεργασία ακρίβειας
Παραγωγή CNC στροφή και άλεση
Παραγωγή λειτουργίες αποκοπής
Δευτερεύουσες εργασίες
In-house CAD/CAM
Χύτευσης και σφυρηλάτησης μηχανικές κατεργασίες
Εξωτερική επεξεργασία
Επιμετάλλωση
Φινίρισμα
Θερμική επεξεργασία
Κέντρο λιγότερο και νήμα λείανσης
Διάνοιξη
Λείανση
OD λείανσης


Εξεταστική