Κασέτα υδραυλική βαλβίδα

Κασέτα υδραυλική βαλβίδα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα Υδραυλική κασέτα βαλβίδα κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, Καλώς ήρθατε στην αγορά ή χονδρικής προσαρμοσμένη χύμα κασέτας υδραυλικών βαλβίδων από το εργοστάσιο μας.

Κασέτα υδραυλική βαλβίδα έχει σχεδιαστεί για λειτουργία ως βαρύ φορτίο κρατώντας, κλείδωμα βαλβίδα πίεσης στην εφαρμογή όπου απαιτεί χαμηλότερη εσωτερική διαρροή. Ενώ η βαλβίδα Υδραυλική κασέτα χρησιμοποιεί κατά την εφαρμογή του φορτίου που κατέχουν θέση, πρέπει να σχεδιαστεί το κύκλωμα μπλοκ ώστε να κρατά το φορτίο ενώ την φοιτητική εστία poppet μπομπίνα στη σωστή θέση με ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ στην θέση de-ενεργοποιημένους, της ροής του υγρού μεταξύ θύρα 3 και 1. Όταν είναι ενεργοποιημένο το σωληνοειδές, το καρούλι βαλβίδας τεθεί στη σωστή θέση, επιτρέπει ροή από 2 λιμάνι στη θύρα 1 και το 3 μπλοκ θύρα εν τω μεταξύ.

Σας συνιστούμε να ορίσετε 3 θύρα ως θύρα εισόδου αντί 1 θύρα, όπως το 1 θύρα είναι υπό πίεση εντελώς.

Finotek υδραυλική βαλβίδα κασέτα είναι 3 τρόπο, 2 θέση βαλβίδα σωληνοειδών κασέτα, εγκρίνει με ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ βαρέως τύπου, με σκληρυμένες ακρίβεια εκτύπωσης σε ουρά για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Υψηλής απόδοσης υγρή-armature κατασκευή του σωληνοειδές, με προαιρετικό πηνίο τάση και τερματικά με εγγύηση την ποιότητα των υδραυλικών ηλεκτροβαλβίδα κασέτα, τη βαλβίδα είναι επίσης διαθέσιμη με χειροκίνητο επιλογέα που υπερισχύει και βιομηχανία κοινή κοιλότητα.

Προδιαγραφές της κασέτας υδραυλικών βαλβίδων:

Max. πίεση λειτουργίας: 20.7Mpa, 207bar

Max. ποσοστό ροής: 3Gpm / 11.4 Lpm σε πίεση 6.9bar / 100 psi

Βαλβίδα έσω διαρροής: 82cc /min. max. στο 20.7Mpa

ΒΑΛΒΙΔΑ θερμοκρασία εργασίας:-22 ° F έως 250 ° F (-30 ° C έως + 120 ° C)

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Εύρος τάσης: ανοχή τάσης από 110% 90%.

Μέσο: Με βάση τα ορυκτά υγρά καλύτεραΕξεταστική